Livrarea Bunurilor comercializate pe site-ul Rommedial.ro se va face prin intermediul firmelor de curierat rapid și se va efectua după cum urmează:

  • În 2 – 5 zile pentru produsele aflate pe stoc, de la data confirmării Comenzii de către Vânzător.
  • în 16 – 20 zile pentru produsele ce nu se află în stoc, dar pot fi aduse de la furnizori sau produse. Cumpărătorul va fi informat prin email sau telefonic despre statusul comenzii.

Pentru Comenzile în care Bunurile au o valoare totală sub 250 lei, Vânzătorul va percepe o taxă de transport în valoare de 20 lei (T.V.A. inculs), care să acopere cheltuielile necesare expedierii Bunurilor rapid și în siguranță până la adresa Cumpărătorului.

Notă: În cazul în care adresa de livrare a Cumpărătorului este greu accesibilă sau într-o zonă în care firmele de curierat percep alte costuri suplimentare (mai mari de 20 lei), acestea vor fi suportate de către Cumpărător și vor fi adăugate la taxa inițială de transport! Cumpărătorul va fi notificat despre un eventual cost suplimentar de transport!

Pentru Comenzile în care Bunurile au o valoare totală mai mare de 250 lei, expedierea Bunurilor se va face GRATUIT, costurile expedierii fiind suportate de către Vânzător.

Notă: În cazul în care adresa de livrare a Cumpărătorului este greu accesibilă sau într-o zonă în care firmele de curierat percep alte costuri suplimentare (mai mari de 20 lei), acestea vor fi suportate de către Cumpărător! Cumpărătorul va fi notificat despre un eventual cost suplimentar de transport!
Shop
0 Wishlist
0 Cart