Livrarea Bunurilor comerrcializate pe site-ul Rommedial.ro se va face de către firma de curierat rapid „Sameday” și se va efectua în 2 – 5 zile lucrătoare de la data confirmării Comenzii de către Vânzător.

Pentru Comenzile în care Bunurile au o valoare totală sub 250 lei, Vânzătorul va percepe o taxă de transport în valoare de 20 lei (T.V.A. inculs), care să acopere cheltuielile necesare expedierii Bunurilor rapid și în siguranță până la adresa Cumpărătorului.

Notă: În cazul în care adresa de livrare a Cumpărătorului este greu accesibilă sau într-o zonă în care firmele de curierat percep alte costuri suplimentare (mai mari de 20 lei), acestea vor fi suportate de către Cumpărător și vor fi adăugate la taxa inițială de transport! Cumpărătorul va fi notificat despre un eventual cost suplimentar de transport!

Pentru Comenzile în care Bunurile au o valoare totală mai mare de 250 lei, expedierea Bunurilor se va face GRATUIT, costurile expedierii fiind suportate de către Vânzător.

Notă: În cazul în care adresa de livrare a Cumpărătorului este greu accesibilă sau într-o zonă în care firmele de curierat percep alte costuri suplimentare (mai mari de 20 lei), acestea vor fi suportate de către Cumpărător! Cumpărătorul va fi notificat despre un eventual cost suplimentar de transport!

În cazul Bunurilor care sunt disponibile pentru Precomandă, expedierea se va efectua după perioada necesară prelucrării respectivei precomenzi și se va calcula astfel: 7 zile lucrătoare necesare prelucrării + (plus) 2 – 5 zile lucrătoare pentru livrare, mai exact, Bunurile pot ajunge la Cumpărător în termen de 9 – 12 zile lucrătoare de la data confirmării Precomenzii.